Nice to MEAT you!

Bestel hier online
Evy & Jens

Our Story

Onze slagerij is gevestigd in de Heufkensstraat te Sint-denijs-boekel Zwalm. Wij zijn Jens en Evy, een jong koppel dat gedreven is door de passie en ambacht van de slagerswereld. In 2017 zijn wij gestart met onze eerste traiteursdiensten, daarop hebben wij verder gebouwd om wekelijks producten aan te bieden. Nu streven we ernaar om jullie om ver te blazen met onze specialiteiten en onze dagverse producten. U kan bij ons terecht voor runds-, kalfs- en varkensvlees van de beste kwaliteit. Alsook voor een uitgebreid gamma aan gevogelte kan u bij ons terecht. Daarnaast hebben wij voor ieder wat lekkers op de boterham met onze huisbereide charcuterie en huisbereide salades. Geen zin of tijd om te koken? Maar wel zin op huisbereid stoofpotje, balletjes in tomatensaus, vol-au-vent,… Kom dan zeker langs. Alsook kunt u bij ons terecht voor een lekker stukje kaas, dagverse afgebakken broden, belegde broodjes, groenten en fruit,…

Kom zeker onze glimlach en waaier van producten ontdekken in onze slagerij. Jullie glimlach maakt onze dag.

Evy & Jens
texture

Bak en braadtips

Wil je ook een heerlijk stuk vlees met een krokant korstje? In deze link kan je ontdekken hoe je vlees van bij ons klaarmaakt dat het smelt op je tong. Of je nu een goed gebakken biefstuk wilt of een braadstukje van het varken of een rosbief,… Wij helpen jou om het beste van het stuk vlees naar boven te halen. De grote stukken vlees kan je het best garen in de oven, de andere in de pan. De belangrijkste aandachtspunten:

  • Haal het vlees tijdig uit de koelkast, kruid het voor het de oven ingaat, eventueel insmeren met wat boter of olie
  • Schroei het gebraad toe in de pan vooraf het in de oven gaat
  • Verwarm de oven altijd op voorhand
  • Omwikkel het gebraad in aluminiumfolie na het braden, dit creëert nog meer sappigheid.
  • Wokken, pittavlees, … Gebruik steeds olie die tegen hitte bestand is zoals arachideolie
  • Snij het vlees steeds tegen de richting in, dit is voor de malsheid.
  • Opwarmen van bereide maaltijden in de oven: oven voor verwarmen op 180°, afdekken met aluminiumfolie en daarna 20min in de oven. Eventueel wat water bijzetten voor de uitdroging van het vlees tegen te gaan.
  • Stooftip: Nadat het vlees een bruin korstje heeft, zet het onder met bier, wijn, bouillon, marinade,.. Daarna zet je het vuur zo laag mogelijk en laat op gemak garen.
Bak tips
texture
Naam:

Telefoon:

Email:

Laat dit veld leeg (anti-spam):

Opmerking / Vraag: